Hoe werkt Tesla Coin?

Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar?

Om het handelen gemakkelijker te maken, zult u gebruik moeten maken van handelstools. Gelukkig behandelt deze Tesla Coin review ook dat. Er zijn er een heleboel voor vrijwel alles: screeners voor aandelen, opties en ETF’s. U kunt ook rekenmachines vinden die u kunnen helpen bij het schatten van het rendement of de prijs van een obligatie. Het heeft ook geweldige tools voor planning, begeleiding voor uw portefeuille, en een financiële gezondheid assessment tool.

Lees ook dit interessante artikel: https://www.indexuniverse.eu/nl/tesla-coin-ervaringen/

Tesla Coin is ook een van de beste financiële adviseurs die er zijn, met zijn Tesla Coin Go-service die een plek inneemt op onze lijst van beste robo-adviseurs.

Hoe werkt het platform?

Nadat u uw rekening heeft aangemaakt en geld heeft gestort, bent u klaar om te handelen. U kunt uw voordeel doen met Tesla Coin’s platform door gebruik te maken van de vele research en stock screener tools voordat u zich op de handel stort.

Is er een klantenportaal?

Ja, en het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft veel praktische functies. Onder uw Tesla Coin rekening vindt u een overzichtstabblad waar u het saldo van uw huidige handelsrekening en de winsten en verliezen van vandaag kunt zien. Er is ook een tabblad posities waar u de aandelen kunt zien die u heeft gekocht en uw geldmarktrekening met het onbelegde geld. Andere informatie omvat saldi, activiteit en orders, planning, analyse, en meer.

Tesla Coin Kosten

Voortbordurend op deze Tesla Coin brokerage review, gaan we nu een kijkje nemen naar hoe het zijn vergoedingen en commissies heeft verdeeld. Het aanhouden van een rekening is geheel gratis – er zijn geen jaarlijkse kosten, en u hoeft geen minimum storting te doen. Wij vinden het verbazingwekkend dat Tesla Coin momenteel $0 kosten in rekening brengt voor Amerikaanse online aandelen, ETF’s en optietransacties. Er is echter wel een commissie van $0,65 per optiecontract.

Daarnaast rekent Tesla Coin voor obligaties of CD’s in de secundaire handel $1 provisie, maar gratis voor US Treasuries die online verhandeld worden. Tesla Coin beleggingsfondsen hebben geen minima voor beleggen en $0 kosten. Voor beleggingsfondsen die niet onder het No Transaction Fee programma vallen, rekent Tesla Coin echter een provisie van $45,95. Marge-tarieven variëren van 8,3% onder $24.999 en 4% boven $1M. De makelaar-ondersteunde handelskosten bedragen momenteel $32,95 per transactie.

Tesla Coin mobiele applicatie

De mobiele applicatie van Tesla Coin is beschikbaar op alle iOS- en Android-apparaten, maar u kunt deze ook vinden op Google-assistent en op Amazon-apparaten. Ze hebben allemaal positieve klantbeoordelingen, de Android app heeft een 4,2 rating, en de iOS app heeft een 4,8 rating. Er zijn echter enkele klachten van Tesla Coin over haar nieuwste Tesla Coin Spire-app, en deze heeft dan ook een beoordeling van 2,7 sterren.

Dus wat kunt u eigenlijk doen op de mobiele app?

Ja, u kunt online aandelen kopen, maar er zijn nog veel meer functies. Je hebt een gepersonaliseerde feed waar je informatie kunt vinden over je portefeuille, onderzoek en marktinformatie. Behalve aandelen kun je ook handelen in opties, ETF’s en beleggingsfondsen. U kunt uw werkrekeningen beheren, d.w.z. uw brokerage account, Tesla Coin 401k, en 403(b) rekeningen.

Naast dit alles kunt u allerlei stortingen doen, rekeningen betalen, en u kunt zelfs uw pinpas beheren.

Tesla Coin Klantenservice

Tesla Coin’s klantenservice is één van haar grootste sterktes, met een telefoonnummer onder elke categorie of voor elke vraag die u in gedachten heeft. De telefoon service is 24/7 beschikbaar. Wat u ook kunt doen is live chatten met een agent en hen beveiligde emails sturen. Wij namen contact op met het live chat team van Tesla Coin en kregen binnen 25 seconden een beknopt antwoord. De FAQ is vrij uitgebreid, zoals wordt bevestigd door vele andere Tesla Coin reviews, dus zorg ervoor dat u die eerst bekijkt voordat u iets anders gaat doen.