Arthur Hayes fra Bitmex anklaget

Arthur Hayes og andre Bitmex-ledere er blevet tiltalt for overtrædelse af bankhemmeligholdelsesloven, sagde advokatkontoret for det sydlige distrikt i New York.

Arthur Hayes, Benjamin Delo, Samuel Reed og Gregory Dwyer blev anklaget for forsætligt manglende oprettelse, implementering og vedligeholdelse af et passende program mod hvidvask af penge (“AML”).

Den fungerende Manhattan amerikanske advokat Audrey Strauss sagde, at Bitmex ikke har opfyldt sine forpligtelser til at drive kriminalitet og korruption ud. Han tilføjede:

”Som påstået overtrådte disse tiltalte denne forpligtelse og forpligtede sig til at drive en påstået ‘off-shore’ krypto-udveksling, mens de forsætligt ikke gennemførte og opretholdt selv grundlæggende anti-hvidvaskningspolitikker.

Dermed tillod de angiveligt BitMEX at fungere som en platform i skyggen af ​​de finansielle markeder. Dagens anklage er endnu et skub fra dette kontor og vores partnere ved FBI for at bringe platforme til hvidvaskning af penge i lyset. ”

FBI-assisterende direktør William F. Sweeney Jr sagde, at Bitmex forsætligt overtrådte bankhemmeligholdelsesloven ved at unddrage os amerikanske krav til hvidvask af penge og:

”En sagsøgte gik så langt som at prale med selskabet, der er indlemmet i en jurisdiktion uden for USA, fordi bestikkelse af regulatorer i denne jurisdiktion kun koster ‘en kokosnød.'”

Bitmex er indarbejdet i Seychellerne, idet det tilbyder 100x marginhandel på bitcoin og eth i årevis

Børsen finansieres kun af bitcoin og har slap AML-foranstaltninger, som kun kræver en e-mail og adgangskode.

De håndterer milliarder i handelsvolumener om dagen, hvor børsen spiller en dominerende rolle i kryptorummet i årevis.

Arthur Hayes har endnu ikke fremsat kommentarer til denne nyhedsudvikling.

Bitcoin faldt fra $ 10.900 til i øjeblikket under $ 10.500, mens ethereum faldt $ 20 fra næsten $ 370 til nu under $ 350.